“Beste Bakker van Moerbeke 2021”

In het korte bestaan van onze bakkerij in Koewacht (start oktober 2018) is er in snel tempo een groot klantenbestand opgebouwd. Uit heel Zeeuws Vlaanderen, Stekene, Moerbeke en omstreken weet men ons inmiddels te vinden. Er is in drie jaar tijd al veel gebeurd, waaronder nu al twee jaar de corona perikelen. Tijdens de grensafsluiting in 2020 (tijdens de eerste corona golf) hadden wij te kampen met een groot cliënteel wat de winkel niet kon bereiken.

Belletje

Hierop bedachten wij een belletje dat werd bevestigd aan de grensafscheiding, waarop de klanten konden bellen en toch bediend konden worden aan de grens. Ook was er een tijdelijk afhaalpunt op Nederlands Koewacht. Deze service hebben de klanten zeer gewaardeerd en daarom ook stemden zij massaal voor Otto’s Ambachtelijke Bakkerij tijdens de verkiezing “Beste Bakker van Vlaanderen”.

Beste Bakker in 2021

Voor de beste bakker Van Vlaanderen was het nog iets te hoog gegrepen, wel kregen wij hierdoor de titel “Beste Bakker van Moerbeke 2021”. Ook voor 2022 doen wij weer mee voor deze titel, stemmen kan tussen 24 januari en 7 februari. Houdt hiervoor ook Facebook in de gaten.

Tegenslag

In de laatste weken van 2021 werden wij met een flinke tegenslag geconfronteerd. De gezondheid van bakker Frans liet het niet toe om te werken. Maar door grote inzet van zoon Lorenzo (20 jaar) komt er toch brood op de plank en samen met beide dochters, echtgenote en het hele team kon de winkel open blijven tijdens de feestdagen. Gelukkig hebben de klanten begrip voor de situatie en steunen de ons massaal door kaartjes en beterschap wensen. Frans werkt momenteel nog dagelijks aan zijn herstel door revalidatie en hoopt over enkele weken weer rustig te kunnen beginnen.

Wij gaan met het hele team vol enthousiasme richting Pasen 2022 en het vierjarig bestaan tegemoet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *